Nu de Jeugdbescherming nogmaals aan mijn deur zijn geweest, wil ik ze toch dit even meegeven, dat ik vermoed dat de dwang ernstige vormen begint aan te nemen wegens vermoedelijke melding van dreiging van mijn stiefvader omwille van zijn auto.

Ik vraag de Jeugdbescherming naar een schriftelijk informatie over het exacte dwangtraject dat men voor ons heeft opgesteld.

Om gezondheidsredenen ben ik genoodzaakt om  dwang tot medewerking en bedreiging met huisvredebreuk, tot een minimum te beperken vanwege mijn hartproblemen.

Ik ben reeds getraumatiseerd en gestigmatiseerd door mijn eigen verleden.

De Jeugdbescherming &Veilig Thuis handelen met voorkennis over mijn verleden en manipuleert en bedreigt mij en Diëgo met uit huis plaatsing.

Ook bestaat het vermoeden dat de bij mijn jeugd direct en indirect betrokkenen worden aangemoedigd melding tegen mij te doen hetgeen hen helpen bij hun dwang tot uithuisplaatsing en beslaglegging op mijn zoon Diëgo, die nog jong volwassen beneficiair iuvenis adultus honoratus van zijn batige geboorte trust is, waar organisatie de Jeugdbescherming & Veilig Thuis via de gemeentelijke BRP inschrijvingen minderjarige "personen" jacht op maakt.

Medewerking door dwang verkregen, is een bedrijfshandeling onder schijn van wettelijk recht.

Diëgo en ik berusten niet in het misbruik van de gemeentelijke BRP inschrijvingen door niet-beneficiaire commercieel-politieke derde partijen als de Jeugdbescherming. 

Onze eventuele deelneming aan een traject van uw BRP exploiterende organisatie is dus géén medewerking maar dwang onder schijn van wettelijk recht.

 

Stichting Jeugdbescherming Noord vestiging Groningen D-U-N-S® nummer:  41-327-4338

 

 

Jeugdbescherming
PDF – 113,9 KB 64 downloads